fbpx

René Faes:

"Ik zie je, ik hou van je!"

Mijn naam is René Faes, ik ben ervan overtuigd dat ook jij volledig van jezelf kan houden, los kunt komen van alles dat anderen (en de maatschappij) van je verwacht en onvoorwaardelijk voor jezelf kunt kiezen. Het is mijn passie om iedereen die vastloopt in het leven te laten voelen dat het anders kan. Ik ben jouw Guru, als jij je eigen pad wilt bewandelen, jouw waarheid wilt leven, jouw hart wilt volgen en wilt doen wat JIJ wilt! (dan ben je ook op je allermooiste)

De visie die René wil uitdragen:

Eerlijkheid (naar jezelf) is het begin van alles!
Hart van Eden is jouw Guru tijdens jouw ontwakingsproces. Je komt weer AAN te staan, volledig in verbinding met de waarheid in jezelf en in de liefde. Hart van Eden is een echte Guru die jou online en offline terug leidt naar wie jij werkelijk bent met levensechte ervaringsgerichte tools.

Wij hanteren Boeken, Video`s, Persoonlijke sessies, Verdiepings weekenden en Reizen die jouw hart openen en jouw leven volledig in bloei zetten. Hierbij hanteren wij alleen levensechte ervaringsgerichte tools die gegarandeerd blijvend resultaat geven op het gebied van levensgeluk, gezondheid en liefde.

Thuiskomen in Zelfliefde

Mezelf wegcijferen was mijn ‘ding’ in het leven. Nu weet ik waarom ik mezelf volledig 100% heb moeten verliezen, zodat ik uiteindelijk sterker dan ooit thuis kon komen bij mijn Ware Zelf

In alles en iedereen zie ik liefde, zachtheid en compleetheid. Vanuit deze visie laat ik anderen voelen dat ook zij mogen kiezen voor de waarheid die in ze leeft. Het voelen gaat dieper en verder dan we met ons hoofd zouden kunnen bedenken. Vanuit het voelen ontstaan inzichten die zorgen voor persoonlijke, spirituele en innerlijke transformaties. Deze processen zorgen ervoor dat je jezelf kunt opruimen, lichter gaat voelen en ruimte ontstaat voor meer zelfliefde. Kortom, je komt steeds dichter bij het leven van jouw waarheid! 

Verander jezelf en jouw wereld verandert mee!

Het lijkt ongelofelijk, maar het is keer op keer bewezen. Alles, maar dan ook echt alles, begint bij jezelf. Jij staat aan het roer van jouw leven, jij bepaalt waar je aandacht aan geeft en jij hebt de controle over jouw emoties. 

Soms lijkt het anders, soms dwalen we rond en voelen we ons een slachtoffer van alles dat om ons heen gebeurd. Het is dan aan jou om kalm te blijven, naar binnen te keren, je gevoelswereld te betreden en vanuit jouw binnenwereld de buitenwereld te transformeren. Glimlach, spring, huppel, dans en zing, je bent het waard! 

Wie is René nog meer?

Mijn (onbewuste) levenservaring & skills

10+ jaar ben ik projectleider in de techniek geweest. Niet de techniek, maar het persoonlijke verhaal van het team dat ik aanstuurde kreeg mijn volle aandacht. 

In 3 jaar tijd heb ik een bedrijfsbreed vitaliteitsprogramma opgezet, waar bewustzijn, sport en voeding centraal staan.

Al sinds mijn pubertijd kwamen vrienden (en vreemden) bij mij voor levensadvies, waarom begreep ik nooit, mijn leven was nou niet echt een goed voorbeeld. Blijkbaar werd ik toen al voorbereid op mijn levensmissie.

Kom thuis bij jezelf sessie

Het is mogelijk om met ons in waarheid te zijn. Deuren worden geopend, de energie wordt gecentreerd en je komt thuis bij wie jij werkelijk bent. Bekijk en lees hier wat dit met anderen heeft gedaan. De sessie vindt face to face plaats in Goes of bij jou thuis. 

Mail naar info@hartvaneden.nl

Sluit Menu
×

Winkelmand