fbpx

Leven vanuit je hart, in waarheid, loop je mee?

Maak kennis met René en Sabine. Owners van Hart van Eden. Het leven zelf heeft ze aan alle kanten, beproefd, getest en uitgedaagd, zodat zij voorbereid werden om op te staan en te leven vanuit wie ze werkelijk zijn en niet vanuit wat er van ze verwacht wordt.

Welkom waarheidszoeker! Fantastisch dat je hier bent.

Wij zijn René Faes en Sabine de Heer en geven iedere dag leven en liefde aan Hart van Eden.

Hart van Eden is ontstaan in 2018, tijdens onze wereldreis in Azië en Australië toen we elkaar slechts drie weken kende. Volledig los van de maatschappij, volledig op elkaar aangewezen met niets meer en minder dan een kleine backpack. Tja wat blijft er dan van je over als je alles achterlaat? 

Ons lichaam, maar ook ons brein kreeg kortsluiting. We konden niet meer voortleven zoals we de dat in Nederland deden. Alle illusies en conditioneringen werden open gebroken en niets meer en minder dan wie we werkelijk zijn bleef over. Alles werd in twijfel getrokken en bracht ons tot de kern van ons bestaan.

 

Los van de ratrace!

Slechts drie weken nadat we elkaar kende besloten we samen de ultieme relatie test aan te gaan: Samen de wereld rond. Op celniveau voelde wij dat we dit moesten doen, om onszelf te ontdoen van illusies en terug te komen bij wie we werkelijk zijn. Alleen het huidige moment van het leven kon blijven bestaan en dit was voor ons het moment om dieper te graven naar de waarheid die in ieder van ons leeft. 

Zo hebben we geleerd van Spirituele leermeesters, Bewustzijnsleraren, Sjamanen en Lichaamswerkers. Dit zijn levens veranderende ervaringen geweest waarbij we voorbij gedachten, denkbeelden, illusies en conditioneringen zijn gegaan en terugkomen zijn bij onze Ware Zelf. Ook onze relatie heeft ons keiharde spiegels gegeven om dieper in onszelf te kijken en oude wonden te helen. 

We zijn afgelopen jaren opgeleid in....

De wijsheden, opleidingen en levenservaringen zijn de solide basis, waarop Hart van Eden is gebouwd. 

Hart van Eden: " Volg de waarheid, het lijden eindigt en het leven kan beginnen".

De belichaming van de waarheid

Drie redenen die ons anders maken:

Het feit dat je dit leest betekent dat je je vertrouwen aan ons hebt gegeven. We weten dat je beperkte energie hebt, dat begrijpen we volledig, daarom vinden we het belangrijk om je te vertellen dat wat wij delen geen verloren energie voor je gaat zijn. Je hebt enorm veel keuzes op het gebied van persoonlijke groei en wij zijn oprecht vereerd dat je jouw waardevolle energie spendeert met ons. 

Hier is waarom wij anders zijn, dan andere hulp die je misschien hebt gehad:

1. Wij vertellen niet alleen van alles; het is ons leven. Er zijn honderden, misschien wel duizenden ‘coaches’ die anderen leren hoe ze komen tot wie ze werkelijk zijn, maar het zelf niet leven en het alleen geleerd hebben uit een boekje. Zolang de waarheid in boeken gezocht wordt, komt men nooit tot wie men werkelijk is. Pas als je niets meer weet, ontdek je de waarheid. 

Wij ontdoen onszelf iedere dag weer van illusies en overtuigingen, waardoor de waarheid steeds puurder wordt. Wat wij dan ook terugkrijgen van onze klanten is dat het voelbaar is en grote verschuivingen plaatsvinden. . 

2. Alles wat wij jou meegeven is puur en levensecht. Als je al ‘spirituele’ en verdiepende activiteiten hebt ondernomen, dan heb je waarschijnlijk al ontdekt dat het resultaat hiervan bijna altijd tijdelijk is en dat je nog steeds zoekende bent. Nog voordat je weer terug in het normale leven stapt ben je de inspiratie en het verstillen al weer kwijt en ben je weer terug bij af. Als iemand ook maar een opmerking maakt of iets onverwachts gebeurt, zijn al je geleerde tactieken en trucjes plotseling waardeloos geworden.

Jouw zoektocht mag hier eindigen, want het gaat niet om het zoeken naar kennis in de buitenwereld. Het gaat om verbinden met je Ware zelf, zodat al die sluiers van je afvallen. 

 

3. Overzichtelijk verzameld. Als je ons een tijdje volgt, zul je heel veel langs zien komen. Video’s, teksten, live-trainingen, workshops en masterclasses. In het begin, is dit overweldigend voor je. Maar al snel zul je gaan zien dat alles terug komt bij één punt. Jezelf. De reden, waarom we toch zoveel informatie op verschillende manieren delen is, omdat iedereen op een andere manier zijn pad bewandelt.  

Alles wordt gedeeld voor jou, om jou te inspireren, te motiveren en te herinneren aan het feit dat alles bij jou begint. Als je behoefte hebt om op je eigen tempo, alles dat wij delen te bestuderen, in te laten werken en te doorvoelen, laat je e-mail dan achter! Je krijgt als vanzelf de belangrijke informatie toegestuurd. 

Sluit Menu
×

Winkelmand