fbpx

"Own your shit"

Sabine: "Mijn reis naar binnen"

Mijn naam is Sabine de Heer, Jouw Guru om je te ontdoen van wie je denkt te zijn en jou volledig los te koppelen van de shit uit je verleden, maar ook help ik je bij het helen van je liefdesleven en je gezondheid. Ik word gedreven door de overtuiging dat iedereen, die zwaar in de shit zit in zijn leven dit kan veranderen en zichzelf kan helen. Dan wordt echt leven mogelijk. 

Ik heb meer gezien en ervaren dan je ooit iemand zou toewensen! Terugkijkend op mijn leven weet ik waarom het donker, de meeste intense ervaringen, nodig waren om het licht in mezelf, de waarheid, liefde en de eeuwenoude wijsheid te ontluiken, in de wereld te zetten en dragen. 

Het heeft me gebracht waar ik nu sta, als Guru die naast jouw zijde kan staan om jouw waarheid te ontmaskeren.  
Het leven zelf en onze (liefdes)relaties zijn de allergrootste lessen om terug te komen bij wie we werkelijk zijn. Alles wat we zien en ervaren leeft in onszelf en vanuit deze benadering werk ik! “De spiegel van je ziel” Dit is de ingang naar een gelukkig, gezond en liefdevol leven. Dit combineer ik met de eeuwenoude wijsheid die door me heen stroomt. 
 
Ik heb sinds 2018 honderden mensen thuis mogen laten komen in zichzelf met als resultaat dat ze weer gelukkig, gezond en in liefde het leven kunnen bewandelen.
 

Jouw lijdensweg mag hier eindigen

Het belangrijkste is dat je beseft dat jouw verleden, jouw leven niet meer hoeft te bepalen en dat je NU een keuze hebt om jouw leven een andere wending te geven.
 
Hart van Eden is jouw Guru tijdens jouw ontwakingsproces. Je komt weer AAN te staan, volledig in verbinding met de waarheid in jezelf en in de liefde. Hart van Eden is een echte Guru die jou online en offline terug leidt naar wie jij werkelijk bent met levensechte ervaringsgerichte tools.

Wij hanteren Boeken, Video`s, Persoonlijke sessies, Verdiepings weekenden en Reizen die jouw hart openen en jouw leven volledig in bloei zetten. Hierbij hanteren wij alleen levensechte ervaringsgerichte tools die gegarandeerd blijvend resultaat geven op het gebied van levensgeluk, gezondheid en liefde.

 

Het begint in jouw hart

De buitenwereld is een pure reflectie van jezelf. De enige manier om je leven opnieuw vorm te geven is je binnenwereld, die zich in de buitenwereld laat zien, grondig te onderzoeken. Buiten jezelf valt niets te controleren en te veranderen, in jezelf begint de verandering. Binnen ons werk ligt de focus bij jou en nooit bij een ander, aandacht en liefde voor jou die je misschien eerder in de buitenwereld of bij anderen hebt gezocht staan voorop.

Feilloos leg ik de vinger op de zere plek

Ik heb mogen leren van de grootse leugenaars….

Een masker dragen of jezelf anders voordoen is niet mogelijk in het bijzijn van mij. Jouw maskers doorzien is de snelste weg om jezelf te ontdoen van wie je niet bent en niet meer wilt zijn. Met enkele vragen kom ik tot de kern van jouw probleem, zodat leven vanuit wie jij werkelijk bent kan beginnen. 

Op het moment dat je vast zit in je hoofd en je gedachten, ga je verstillen en kom je terug bij wie je werkelijk bent. 

Ik ben ben jouw Guru na gewerkt te hebben als: Diëtist & Yogadocente en uiteenlopende levenservaringen en verdiepingen tot me heb genomen zoals: OSHO meditaties, Holistische voedingsleer, Satsang, Psychologie, Tantra, Lichaamswerk en samen met René de wereld heb rondgereisd.    

In 2018 besloot ik om volledig voor het ondernemerschap te kiezen en klaar te staan als Guru om jou te laten ontwaken. 

 

Wie is Sabine nog meer?

Bedankt

Ik ben ontzettend dankbaar dat jij de tijd hebt genomen om dit te lezen. Ik hoop dat het je mooie inzichten heeft gegeven. En ik hoop dat het je mag inspireren om jouw leven vorm te geven van binnen naar buiten, dat je jezelf mag helen. Je zult ontdekken dat een leven vanuit wie je werkelijk bent het mooiste geschenk is dat je jezelf iedere dag kado kunt geven.

Liefs,

Sabine, jouw Guru

info@hartvaneden.nl

Kom thuis bij jezelf sessie

Het is mogelijk om met ons in waarheid te zijn. Deuren worden geopend, de energie wordt gecentreerd en je komt thuis bij wie jij werkelijk bent. 

Mail naar info@hartvaneden.nl

Sluit Menu
×

Winkelmand