fbpx

Hart van Eden Community

Kom terug in de flow van de liefde, je gevoel, je hart en liefdesleven.

Waarom een Online Community?

Tijdens persoonlijke sessies kwamen wij erachter dat het onmogelijk is om alle, op dat moment, relevante informatie te delen in een persoonlijk traject. Het is simpelweg veel te veel, wanneer iemand overspoelt wordt met onze overdadige kennis en levens veranderende informatie

De kennis en ervaringen die we delen in persoonlijke sessies wilden we verzamelen en toegankelijk maken voor ieder individu die bezig is met zijn innerlijke reis. Omdat elke dag en elke week een ander thema speelt is het super handig om al deze informatie op ieder moment te kunnen gebruiken.

Op je eigen tempo, op jouw moment kun je nu de informatie tot je nemen die je op dat moment verder helpt.

Lees dus snel verder wat de Hart van Eden Community voor jou te bieden heeft.  

 

Herkenbaar?

Jouw zoektocht is een tijd geleden al begonnen, misschien heb je ook al (professionele) begeleiding gehad en heeft dit jouw tijdelijk (of een stukje) verder geholpen. 

Je krijgt nu alvast de allerbeste Kickstart tip

De 5 basisprincipes om terug te komen bij je hart, je gevoel en liefdesleven.

Zelfliefde

Ben je de connectie met jezelf kwijt? 

Maak de verbinding met jezelf en ervaar plezier, liefde, geluk, voldoening en verbinding in je leven. Wij laten het jou graag voelen. 

Intuïtie

Leef jij vanuit jouw gedachten?

Kom in je lichaam, verbind met je hart en ontdek wat het leven voor jou in petto heeft. Wij brengen jouw gedachten tot stilstand.

Intimiteit

Mis jij die (h)echte verbinding in de liefde?

Verbeter de communicatie, begrijp elkaar op een dieper niveau en verbind met oprechte aandacht. Wij brengen jou en je partner dichter bij elkaar.

(Zelf)vertrouwen

Onzeker over je keuzes of jezelf?

Sta in je kracht, weet wat je wilt en durf met volle uitdaging van jezelf te houden. Wij ondersteunen jou. 

Schijt hebben 

Verwachtingen?

Het is jouw leven dus laat je niet meer beïnvloeden door al die meningen en verwachtingen. Wij leren jou hoe je voorbij gaat aan verwachtingen van anderen en de maatschappij.

Anderen die met ons in contact zijn gekomen

“Hulp bij zelfontwikkeling en in je liefdesrelatie.”

Het aangaan van mijn schaduwkanten is niet altijd even makkelijk in mijn relatie. Het liefst wil ik dan wegrennen, dat is mijn natuurlijke instinct. 

Ze hebben mij goed gewezen op de plekken hoe het anders kan. Ik zag het zelf in eerste instantie niet. Dus wil je een steuntje in de rug of inzichten neem dan zeker contact op met René & Sabine.

“Het voelde als thuiskomen bij mezelf “

Door alle ervaringen die jij in je leven hebt meegemaakt heb je zoveel kennis in je rugzak zitten, waardoor ik zoveel herkenning voel en de ruimte voel om mezelf te zijn. Je hebt me heel mooi gespiegeld en inzichten gegeven.

Het voelde als thuiskomen bij jou en mezelf. Ik heb geleerd dat ik vertrouwen mag hebben in mezelf en dat heeft mij gesterkt in mijn intuïtie. 

Ik zou het iedereen aanraden met betrekking tot relaties, maar ook echt voor jezelf.  

“Er is niets om voor te schamen”

Jullie bleven zo rustig en oordelen niet en dat was het meest waardevol. Het voelde voor mij oké en ik had het gevoel dat ik mezelf niet hoefde te schamen.

Ik kreeg bepaalde inzichten die ik al wist die werden bevestigd en dat was heel fijn. Doordat je het allemaal alleen moet doen, voel je jezelf soms gewoon alleen en weet je het even niet meer. Jullie legde precies de vinger op de zere plek, ik voelde me begrepen en gesteund.  

 

Helpt alle informatie en ervaringen die je tot nu hebt meegekregen jou verder op weg?

Tot nu toe weet je dat...

…de 5 basisprincipes noodzakelijk zijn om terug te komen bij je hart, je gevoel, je liefdesleven en om een echte verbinding met jezelf en anderen te maken. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, maar het kan wel heel simpel. Als je maar de juiste gidsen inschakelt.

Wij hebben het heel praktisch, begrijpelijk en overzichtelijk gemaakt voor je, zodat je thuis hiermee aan de slag kunt.   

Zoals je al twee keer hebt gelezen zijn de 5 basisprincipes de sleutel om terug te komen bij je hart, je gevoel, je liefdesleven en om een echte verbinding met jezelf en anderen te maken.

 

Maar wat als de basis niet voldoende in je leven aanwezig is?

Je ervaart weinig tot geen zelfliefde >>>

Je wordt niet gezien en gehoord door anderen en niemand geeft jou complimenten of een een schouderklopje. Het is nooit goed genoeg voor jezelf en voor anderen.  

Je bent niet afgestemd op je intuïtie >>> 

Het leven gaat aan je voorbij en rust komt zelden voor. Je bent vergeetachtig en komt moeilijk in slaap met al dat nadenken over je leven en situaties. Je voelt je afgescheiden van jezelf en de wereld en vraagt jezelf soms af wat voor zin het leven heeft.    

Je liefdesleven is een sleur of het gaat altijd mis >>>

Je mist die (h)echte verbinding met je/een partner. Je maatje, iemand waar je echt je ei, gevoel en ervaringen kwijt kunt. Je neemt genoegen met je relatie, maar weet diep van binnen dat het beter, mooier en fijner kan. Je gevoel is ECHT, maak jezelf niet wijs dat het niet zo is. 

Je voelt je onzeker of bent snel uit het veld geslagen >>>

Als iemand iets zegt is het moeilijk om bij jezelf te blijven en te kiezen voor wat jij wilt. Je bent snel geneigd om de ander te plezieren en jezelf aan te passen. Keuzes maken vind je moeilijk en maak je soms helemaal niet. Stappen die je wilt nemen stel je uit, terwijl je het wel graag wilt. 

Je durft jezelf niet uit te spreken >>>

Familie, vrienden of collega`s vinden altijd iets van je. Je zwijgt en neemt geen stappen meer, omdat de omgeving altijd een oordeel heeft over wat jij wilt of doet. Als je alleen bent kun je pas echt jezelf zijn en doen wat je wilt.  

Nee, zo kun je natuurlijk NIET terug komen bij je hart, je gevoel, je liefdesleven en GEEN echte verbinding met jezelf en anderen maken. Ben jij hier klaar MEE?

Goed, we geven je nog een Gouden tip

Is dit hoe je de rest van je leven wilt voortzetten of kies je voor een onbekende nieuwe weg?

JA, we weten dat het spannend is om voor jezelf te kiezen en dat het comfortabel is om te blijven waar je nu zit. Terug komen bij je hart, je gevoel, je liefdesleven begint buiten je comfortzone in de onbekende nieuwe weg! 

Om de spanning te verminderen hebben wij een veilige vertrouwde omgeving gecreëerd zodat je jouw reis mag gaan maken. Wij zijn jouw gids, jouw anker en stok achter de deur.

René stelt ons eerst even voor en daarna verklappen we alvast meer over de inhoud van de Online Bewustzijnsplek. Blijf er dus bij met je aandacht!  

Sabine de Heer

Een lopende bron van alwetende wijsheid

Keer op keer weet ze bij mij precies de vinger op de juiste plek te leggen. Ze is direct, spreekt de keiharde waarheid en kan mij op zo’n manier aankijken dat mijn ego onmiddellijk op de vlucht slaat. Ja, Sabine is een lopend wonder. In de boeken staat ze bekend als ‘witte spiegel’ – iemand die de kwetsbare stukken in anderen spiegelt en daarmee aan de oppervlakte brengt. 

Ze heeft een diep inzicht in de werking van het EGO, bewustzijn, gedragingen en conditioneringen. De invulling van de Online Bewustzijnsplek doen wij dan ook volledig samen. Het zou doodzonde zijn om de perfecte-match die wij in onze relatie zijn, niet als toegevoegde waarde te gebruiken in de online leeromgeving. 

Je kunt in de online leeromgeving directe, openhartige en transformerende video’s en waarheden verwachten. 

BEWUSTE (RELATIE)GIDS & SATSANG 

 

René Faes

Hulp vragen vond ik ontzettend moeilijk, ik zat in een sociaal isolement, voelde me eenzaam en had eigenlijk niemand om mee te praten over hoe ik me echt voelde… Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik verlangde naar iets of iemand die mij de weg kon wijzen. 

Nu, een aantal jaar later sta ik op een heel ander punt in mijn leven. Ik ben gelukkig getrouwd met Sabine de Heer, we hebben een fantastisch huis in Goes, Zeeland en voel mij iedere dag gelukkiger dan ik ooit ben geweest. 

Ik voel dat het mijn missie is om meer licht en liefde op de wereld te brengen. Dit doe ik onder andere met de Online Bewustzijnsplek, waarin ik programma’s aanbied die ik samen met mijn vrouw heb samengesteld. Alles is gecreëerd op basis van onze eigen ervaringen. We delen alleen waarvan wij 100% voelen dat het daadwerkelijk werkt! 

“Ik wil dat jij meer liefde toe kunt laten in je leven, dat is waar ik voor ga, dat is mijn leven, dat is mijn missie.”

BEWUSTE (RELATIE)GIDS & HEALING

Deze mensen gingen jou voor...

Annemarie Steinmann
Annemarie Steinmann
16:07 11 Sep 20
I attended a webinar with René and Sabine, and it came at exactly the right time. In a period in which I had completely lost the connection with myself, René and Sabine gave me exactly what was needed to find my way back to myself in an hour. René and Sabine are very loving, understanding and have genuine attention for you. They are also very honest and confrontational, but in a very nice way. Thank you both!
Talicia T B
Talicia T B
10:16 06 Sep 20
I have followed a training at Hart van Eden and have experienced it as a very valuable addition to my life! René created a quiet, open and safe place where we could all share our story and learn from each other. He also gave clear and valuable tips and tricks himself. I can only look back on it positively!
Amber Groneschild
Amber Groneschild
18:24 01 Sep 20
I am very happy with Hart van Eden. Sabine and Rene really pay attention to you. You are seen, you always get a response. I feel safe. These are really topics that help me and I can grow through conversations back and forth. I am moving forward. It really does something to me, really valuable.
missstarbuck
missstarbuck
18:04 29 Aug 20
Had a nice personal session where I was offered new insights and I was given tools to start living even more. Very nice to deal with and had a nice open session. Satisfied.
C. Kooij
C. Kooij
21:32 05 Aug 20
René and Sabine are for me personally a warm source of (H) recognition when it comes to the relationship with yourself and others. Because of their own experiences, they are very well able to reflect in a profound, honest way and to guide you in your process in several areas, with good tools! They both do this in a very loving, pleasant and empathetic way. Really recommend! ❤️❤️ Love Chantal
Isabel de Groot
Isabel de Groot
12:49 30 Jul 20
Sabine en René zijn warm, open, vertrouwd en geven het gevoel dat je er mag zijn. Eindelijk richtingsgevoel krijgen in het leven is ontzettend bevrijdend, duidelijkheid krijgen was altijd erg lastig voor een besluiteloos persoon als ik. Maar door op 'reis' te gaan in mijn eigen lichaam en beter te leren luisteren en voelen is dit toch gelukt. Met grote dank aan Sabine en René die al die tijd voor mij hebben klaargestaan zonder te oordelen. Jullie zijn kanjers!
Volgende beoordelingen

De inhoud van De Community

LANG LEVEN ZELFLIEFDE (nu beschikbaar)

Een 3 maanden programma dat volledig in het teken staat van zelfliefde. Drie maanden, iedere week een video + opdracht.

Je kunt jezelf vertellen dat je zelfliefde kent en voelt, maar het op dagelijkse basis ervaren, daar is vaak geen sprake van. Met dit programma ga je zelfliefde nu echt tot in de diepte voelen en ervaren. 

LIEFDE MET JE/EEN PARTNER (nu beschikbaar)

Onmiddellijk inzicht in de geheime groeikracht die in iedere relatie verscholen ligt.

ECHT van elkaar leren gaat tot in het diepste van je cellen. Het biedt de opening naar leven in overvloed, ultiem levensgeluk, vurige passie en intense seks. 

Een liefdesrelatie is de grootse spiegel voor persoonlijke innerlijke groei. 

Ook als je geen partner hebt is dit een super waardevol programma om te volgen. 

 

JE INTUÏTIE VERSTERKEN (oktober 2020)

In contact komen met je intuïtie is de eerste stap om je intuïtie te versterken. Dit vraagt om training.

In dit programma vind je tal van oefeningen en meditaties om jouw intuïtie te trainen. Je gedachten verstillen en je leert je onderbuikgevoel beter kennen. 

 

Je komt terug bij wie je werkelijk bent en voelt de rust en verbondenheid in jezelf. 

 

EEN KRACHTIGE & RUSTIGE MIND (november 2020)

Wordt de observator van jouw gedachten, zodat je niet meer verdwaalt in alle verhalen en onrust.

In de hectiek van het leven is het een grote uitdaging om continue je gedachten te verstillen en een positieve mindset te behouden.

Hier leer je meer over de werking van jouw mind en train je deze. Het is een spier die aandacht nodig heeft om te groeien, net zoals de andere spieren in jouw tempel. 

 

OMGAAN MET DE DRUK VAN DE MAATSCHAPPIJ (december 2020)

De verwachtingen die anderen en wij van onszelf hebben zijn eindeloos.

Het is onmogelijk om te voldoen aan deze grote hoeveelheid verwachtingen of hoe iets zou moeten zijn.

Het is zaak om dit los te gaan laten en hier voorbij aan te gaan. Dit is in het begin een uitdaging, maar na dit programma zal het je aan je reet roesten wat anderen vinden. 

 

SEKSUALITEIT (januari 2021)

De beelden over seksualiteit hebben ons gevormd op een bepaalde manier, die zeker niet bijdragen aan een intieme vrij partij. 

Durf jij van een oppervlakkige lust naar diepe energetische seks te bewegen? Seks zoals we het kennen komt nog geen procent in de buurt van ECHTE seks die zoveel dieper en intenser is.

Wij gaan hier uitgebreid op in. 

Welkom in de Community!

Jij vraagt, wij crëeren!

JA, je leest het goed. Wij bewegen mee in de behoefte van jou. 

Dit betekent dat als jij verdieping in een specifiek onderwerp zoekt en meer wilt weten dat je ons kunt mailen info@hartvaneden.nl 

De Community is continue in groei, dus nieuwe content op basis van wat jij nodig hebt maken wij.

Alles wat je nodig hebt om terug te komen bij je gevoel, je hart, je liefdesleven en het oude los te laten.

 

Let op!

De Community is niets voor jou als...

De Community is zeker voor jou als...

BONUS: Maandelijkse Masterclass t.w.v. € 250,-

Zoom

Aan het begin van iedere nieuwe maand geven wij, René & Sabine, een interactieve Masterclass via ZOOM aan alle leden van de Community.

Jij krijgt iedere maand een zetje in de rug, de mogelijkheid om jezelf te openen, je verhaal te delen, vragen te stellen en tot nieuwe inzichten te komen. Iedere maand begint voor jou met een verse kickstart! Samen zorgen we voor de groei waar jij naartoe wilt. 

Investeer in jezelf!

Volledige toegang tot de Hart van Eden Community

5/5

jouw keuze

€97,- €47,-

Waarom doen wij wat we doen?

Sabine, waarom?

“Mijn kindertijd en jeugd was donker en verdrietig. Ik heb te maken gehad met lichamelijke en geestelijke mishandeling.

Op jonge leeftijd stond ik al op eigen benen en vluchtte ik (onbewust) in een liefdesrelatie. In de liefdesrelaties die ik toen had werden mijn innerlijke pijnstukken gespiegeld.

Het eindigde altijd in enorme ruzies of een oppervlakkige sleur relatie. Keer op keer stond ik er weer alleen voor.

Werd ik niet gehoord, niet gezien en niet geholpen. Later in mijn levensjaren ontdekte ik wat ik te leren had in mijn relaties en wat niemand mij ooit heeft verteld.

De allergrootste les die ik heb geleerd is dat mijn liefdesrelatie de kortste weg is om al mijn (jeugd/kinder)traumas volledig bloot te leggen, zodat het gezien, gevoeld en geheeld kan worden!

En wat daaronder ligt dat is pas ECHT echte liefde en echt leven. Dan begint het pas. Ik gun iedereen om deze innerlijke processen met zichzelf aan te gaan om het allerbeste, allermooiste liefdes leven te ervaren.” – Sabine

René, waarom?

“In mijn relaties had ik angst voor mijn partner, cijferde ik mezelf helemaal weg, zette ik mezelf in sociaal isolement en verdoofde ik mijn eenzaamheid en schaamte met drugs, online-porno en gaming.

Verschrikkelijk voelde ik me, terwijl het voor de buitenwereld allemaal prima leek. Dat iemand zich zo voelt en hierin geen uitweg weet gaat me diep aan het hart. Het doet me pijn als ik deze verhalen hoor. Ik wil dat niemand dit ooit (nog) hoeft te ervaren.” – René

Ik ben er nog niet klaar voor.....

Een veelgehoord excuus! We zijn altijd klaar voor hetgeen wat op ons pad komt. 

Als je besluit om het uit te stellen, dan volgt afstel nietwaar? 

Als nu niet, wanneer dan wel?!

Ben jij banger voor het leven wat je nu nog jaren gaat voortzetten of voor het onbekende?

Meest gestelde vragen & antwoorden

Wat is Hart van Eden Community precies?
Een volledig online omgeving, waarmee je op een makkelijke manier toegang krijgt tot wijsheden die jou verder helpen tijdens jouw spirituele en persoonlijke groei voor het creëren van een liefdevol leven. De inhoud wordt continue aangevuld, waardoor de waarde van de Online Bewustzijnsplek blijft groeien!

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Vrijheid is het allerbelangrijkste in het leven en geven je dan ook elke maand de mogelijkheid om op te zeggen. Opzeggen kan via de e-mail: info@hartvaneden.nl

Hoeveel tijd neemt het volgen van de programma`s in beslag?
Dat laten wij helemaal over aan jou. We motiveren je wel om wekelijks ermee aan de slag te gaan voor de allerbeste resultaten. Mocht je het een periode heel druk hebben, kun je het later weer oppakken. Volg je eigen flow, je hart en je proces en integreer het in het dagelijkse leven. 

Hoe kom ik in contact met jullie?
Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail: info@hartvaneden.nl Mocht je ons of één van ons willen spreken via beeldbellen behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Direct heel de pagina doorgescrolled?

JA, we snappen heel goed dat het veel is om te lezen. Sla deze pagina op en bekijk hem later nog eens op je gemak. Bekijk de Kickstartvideo, lees de teksten en verhalen en weet dat je het waard bent om een liefdevol en gelukkig leven te leiden. Wij zouden het geweldig vinden als ook jij voor jezelf kiest, de tijd voor jezelf neemt en ook jouw liefde gaat delen met de wereld! Join the movement! 

Sabine en Rene
Sluit Menu
×

Winkelmand